Sanasepot > Toimitusehdot

Toimitus- ja maksuehdot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Lähetykseen lisätään kuuden euron toimitus- ja postikulut.

Maksutavat

Maksutapana käytämme ennakkomaksua, joka pitää maksaa ennen tilauksen toimittamista. Tilattuasi sähköpostiisi saapuu tilausvahvistus, joka toimii samalla laskuna. Tilitiedot, viite- ja tilausnumero sekä tilauksen summa näkyvät tilausvahvistuksessa.

Toimitus

de meLLe oy toimittaa tilaukset 2-14 vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Jos tuotetta ei löydy varastosta, on toimitusaika yli 14 vuorokautta. Tilaustasi aletaan käsitellä vasta, kun rahat ovat saapuneet tilillemme. Otathan huomioon, että maksusi tuleminen tilillemme saattaa kestää 2-4 arkipäivää. Ota yhteyttä, jos tarvitset tuotteita tiettyyn päivään mennessä.

Palautusoikeus

Painatuksilla varustetuilla tuotteilla on palautusoikeus vain tuotevirhetapauksissa, sillä ne laaditaan yksilöllisinä tilaustuotteina eikä niitä ole mahdollista myydä sellaisinaan eteenpäin muille asiakkaille (Kuluttajansuojalaki 15.12.2000/1072, 16 §). Tuotteilla, joissa ei ole asiakkaan tilaamaa painatusta, on normaali kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen mukaan on liitettävä täydelliset yhteystiedot (nimi, osoite ja puhelinnumero), tilinumero jonne rahat palautetaan sekä saamasi tilausvahvistus. Mahdollisissa palautusasioissa ota yhteys myynti@demelle.fi.

 Ostoskori

de meLLe oy, Ratulantie 384, 16200 Artjärvi, Finland
puh. 0400-444 189, sähköpostiosoite myynti@demelle.fi
Viimeksi päivitetty 2010-10-10 11:10:06